Polityka prywatności

Wasza prywatność i wygoda mają dla nas kluczowe znaczenie, dlatego nasza firma nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych, adresowych klientów, użytkowników naszych sklepów i stron.

Jeśli nie zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać stron, oraz nie nabywać elektronicznie produktów i usług oferowanych przez Fundację Noweko i
Noweko Sp. z o.o.

Dane Osobowe

W czasie korzystania ze stron należących do Fundacji Noweko oraz Noweko Sp. z o.o. możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Subskrypcja produktów

Zamawianie produktów oferowanych przez Fundację Noweko i Noweko Sp z o.o wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi numer czasopisma. Imię pozwala nam zwracać się do czytelników po imieniu.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Nowe wymaga podania w odpowiednim formularzu pełnejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Niezapowiedziane Wiadomości

Fundacja Noweko i Noweko Sp z o.o zastrzegają sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do naszych sklepów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz inne informacje komercyjne.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na naszych stronach przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Fundacja Noweko, ani Noweko Sp. z o.o. nie mają możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji, dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Pliki cookie

Niektóre obszary serwisów należących do Fundacji Noweko i Noweko Sp z o.o mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umożliwienia danej operacji. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Zgodnie z przepisami Prawa Telekomunikacyjnego (U. z dn. 16. XI 2012 r. o zmianie ustawy – Prawo telekomunikacyjne oraz niektórych innych ustaw, Dz. U. 2012 poz. 1445) dotyczącymi plików cookies (tzw. ciasteczek) informujemy, że ciasteczka są przez nas wykorzystywane w celach statystycznych, reklamowych, marketingowych, dostosowania wyglądu serwisów do osobistych preferencji i historii użytkowania oraz sprzedażowych. Informacji nie udostępniamy innym podmiotom, które nie są z nami związane realizacją usług dla użytkowników.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Można też wyłączyć ich działanie w ustawieniach przeglądarki, co jednak ogranicza lub uniemożliwia korzystanie z niektórych części serwisu.

Pliki cookie mogą zawierać dane osobowe użytkownika, chociaż w większości przypadków będzie to tylko adres e-mail. Dane te dostępne są tylko dla Użytkownika danego komputera jak i dla naszych serwisów.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisach i czasopismach należących do Fundacji Noweko lub Noweko Sp. z o.o.

W przypadku pytań prosimy o kontakt:
info@applebag.eu

Wyłączenie Odpowiedzialności

Mimo, że prezentujemy praktyczne rozwiązania, to nie wszystkie są jednakowo skuteczne dla wszystkich. Nie powinno się bezwarunkowo korzystać z wszystkich podanych treści. Rozwiązania, które udostępniamy powinny zostać zanalizowane i dopasowane do szczególnej sytuacji. Nasze opinie wykazały wielokrotnie swoją adekwatność i przydatność, zawsze jednak wskazana jest rozwaga przy stosowaniu jakichkolwiek, nawet sprawdzonych rozwiązań. Ponadto należy zauważyć, że opinie wyrażane przez społeczność związaną z Fundacją Noweko lub z Noweko Sp. z o.o. nie zawsze są zgodne z naszymi.